Det bästa bandet på 60-talet

Om jag skulle få säga det själv, så skulle det naturligtvis bli Moving Sounds. Mitt eget och Svennes band, om nu inte den där snyggisen till trummis hade förstört allt. Hur som helst ska det här tas upp två band, då jag inte alls kan säga att ett av dem är bättre än det andra. Här kommer det första att vara Animals, som naturligtvis alla känner till efter låten ”House of the Rising Sun” som är helt underbar. Naturligtvis har de även runt den, massor av andra bra låtar som gjorde dem till det kompletta band de en gång var. För mig är de fortfarande det och kommer för evigt att leva kvar i många människors hjärtan.

Det andra bandet är naturligtvis Procal Harum, som var ute på det sena 60-talet och fortsatte in på 70-talet. Här säger jag definitivt inte att musikens tid slutade, utan bara det att allt förändrades till det sämre. Detta band hann i alla fall med att slänga iväg ett mästerverk. Det är naturligtvis ”Whiter Shade of Pale” som jag menar. Om du tar dessa två låtar som jag nämnt, så står de helt klart för min ställning rörande musik på 60-talet. Precis som jag tidigare nämnt så gillar jag musiken i Dirty Dancing också, som faktiskt har massor av sköna rytmer också.