Mitt första band i garaget

I och med att jag, den gamla runstenen, föddes redan 1952 som har jag ju varit med när det bästa inom musikens värld hände. Precis som de flesta tuffa grabbar på den tiden så var håret stenhård vaxat och skinnjackan satt som en smäck. Här var jag naturligtvis också helt galen i bilar. Detta mekades det med varje dag i garaget sedan jag var en liten knatte på 14 bast. Kände mig tuff och spelade brevlåde-baseboll gjorde jag också, vilket jag senare förstått var ganska elakt. Hur som helst bildade jag även mitt första band i garaget. Själv spelade jag elgitarr förstås.

Här var det de lite hårda tonerna som skapades. Vi var väl så att säga pionjärer inom det som skulle kallas för den riktiga hårdrocken blandad med mjuka ballader. Ja, du vet precis som Kiss och andra som nådde toppen i musikens värld. Någon topp blev det dock aldrig för oss. Inte ens en liten platta att hänga på väggen och minnas. Hur som helst var det alltid bästa kompisen Svenne och jag som startade minst 5 olika bandkonstellationer. Andra hoppade in och ut som vi ville, i tron om att vi var perfekta. Tyvärr har svenne för ett par år sedan gått ur tiden, så jag får väl ge detta inlägg som en tanke till min gamla polare.